• Посилання скопійовано

Податкова міліція створить Офіс для взаємодії з бізнесом

Голова ДФС підписав рішення про створення в структурі Державна фіскальна служба України Офісу ефективної взаємодії з бізнесом

Податкова міліція створить Офіс для взаємодії з бізнесом

На своїй сторінці у facebook Вадим Мельник розповів, що діалог між державою та бізнесом я вважаю важливою складовою економічної безпеки. Тому прийняв рішення про створення в структурі Державна фіскальна служба України Офісу ефективної взаємодії з бізнесом, який сприятиме швидкій та змістовний комунікації між службою, представниками бізнесу та професійних спільнот.

Презентував новий підрозділ в рамках «Всеукраїнського Форуму Україна 30. Держава та бізнес»

Серед ключових завдань нового Офісу – поглиблення співпраці ДФС та легального бізнесу у боротьбі з тіньовою економікою, систематизація запитів від суб'єктів господарювання та бізнес-спільнот, налагодження швидкого та якісного обміну інформацією, підвищення прозорості діяльності служби.

Створення цього підрозділу дозволить нам не лише глибше розуміти потреби бізнесу, а й більш чітко структурувати масиви даних та розробити карти взаємодії з кожною галуззю та індустрією.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»