• Посилання скопійовано

Держпродспоживслужба та Держпраці готуються до перевірок з питань ринкового нагляду

Держпродспоживслужба та Держпраці домовилися про співпрацю в питаннях здійснення державного ринкового нагляду

Держпродспоживслужба та Держпраці готуються до перевірок з питань ринкового нагляду

Держпродспоживслужба та Держпраці домовилися про співпрацю в питаннях здійснення державного ринкового нагляду. Відповідний меморандум підписали керівники відомств Владислава Магалецька та Ігор Дегнера.

Меморандумом також передбачена співпраця з виявлення фактів порушення законодавства про рекламу, зокрема, додержання вимог до реклами послуг із працевлаштування.

«‎Минулий 2021 рік показав, що ефективність Держпродспоживслужби значно зросла. Об'єднання зусиль з Держпраці в питаннях, дотичних до обох відомств, має допомогти ще більше посилити нашу роботу», - зазначила Владислава Магалецька.

Сторони домовилися про взаємодію й обмін інформацією про стан додержання законодавства, контроль за яким віднесено до їх повноважень, а також про проведення роз'яснювальної роботи серед суб’єктів господарювання.

Нагадаємо, до функцій Держпродспоживслужби, зокрема, належить здійснення державного ринкового нагляду та захист прав споживачів реклами.

***

Джерело: Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»