• Посилання скопійовано

Безпідставні кримінальні справи проти бізнесу: що кажуть в Офісі Президента?

За словами заступника керівника Офісу Президента, наразі має місце дуже складна та комплексна ситуація, де є проблема як з боку етики і поведінки бізнесу, так і з боку реакції правоохоронних органів

Безпідставні кримінальні справи проти бізнесу: що кажуть в Офісі Президента?

Южаніна у своєму Телеграм-каналі підкреслила, що Офіс Президента фіксує факти безпідставного порушення кримінальних справ проти бізнесу.

Про це розповів заступник керівника Офісу президента України Ростислав Шурма в ефірі телемарафону.

За його словами, це дуже складна та комплексна ситуація, де є проблема як з боку етики і поведінки бізнесу, так і з боку реакції правоохоронних органів.

“Те, що ми робимо зараз безпосередньо, ми по цих десятках випадків в ручному режимі відрегульовуємо ситуацію і закликаємо весь бізнес не мовчати. Якщо є конкретні випадки вимагання хабарів, корупції, тиску – звертайтесь до нас”, – зазначив Шурма.

І додав, що абсолютна більшість бізнесменів, які публічно оголошували, що у них є проблеми з правоохоронцями, не готові до відвертого діалогу.

«Проблема часто є двосторонньою. За діями правоохоронців, на жаль, їм передували якісь порушення законодавства з боку бізнесу. Дії правоохоронців вже є наслідком».

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»