• Посилання скопійовано

У Мінсоцполітики силовики провели обшуки

28 вересня Генпрокуратурою спільно з Нацполіцією були проведені обшуки в Міністерстві соцполітики України

У Мінсоцполітики силовики провели обшуки

Як повідомили у Генпрокуратурі, Управлінням Генеральної прокуратури України з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями розслідується кримінальне провадження відносно службових осіб Мінсоцполітики за фактами:

- сприяння ними керівникам комерційних структур у здійсненні незаконного імпорту товарів на територію України без сплати податків та обов'язкових платежів до державного бюджету,

розкрадання в особливо великих розмірах бюджетних коштів, спрямованих на оздоровлення дітей шкільного віку та соціально незахищених категорій населення за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) ККУ.

Під час розслідування 28.09.2017 року Генпрокуратурою спільно з Департаментом захисту економіки Нацполіції проведено обшуки у заступника Мінсоцполітики та інших службових осіб Міністерства соціальної політики України.

На сьогодні досудове розслідування триває, з метою повного та всебічного дослідження обставин вчинених правопорушень проводяться необхідні слідчі дії.

Джерело: Генеральна прокуратура України

Рубрика: Право і відповідальність/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»