• Посилання скопійовано

Ведення військового обліку мають удосконалити: прийнято закон

30 березня ВРУ прийняла закон щодо удосконалення окремих питань виконання військового обов'язку та ведення військового обліку

Ведення військового обліку мають удосконалити: прийнято закон

Верховною Радою України прийнято Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань виконання військового обов'язку та ведення військового обліку» (Проект Закону зареєстровано за №3553).

Законом передбачено створення на базі військових комісаріатів територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, упорядкування питань військового обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів, забезпечення належного функціонування Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов'язаних та резервістів, запровадження нового виду військової служби – військової служби за призовом осіб із числа резервістів в особливий період, посилення адміністративної та кримінальної відповідальності за порушення законодавства про оборону, військовий обов'язок і військову службу, мобілізаційну підготовку та мобілізацію.

Законом внесено відповідні зміни до Кодексу законів про працю України, Житлового кодексу Української РСР, Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального кодексу, Кримінально-виконавчого кодексу, а також до понад 30 законів України.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»