• Посилання скопійовано

Як сплачувати за ліцензії на операції з пальним?

Ліцензії видаються терміном на п’ять років, а плата за них справляється щорічно

Як сплачувати за ліцензії на операції з пальним?

ДПС у Київській області інформує, що річна плата за ліцензії на виробництво, зокрема, пального, встановлена в розмірі 780 гривень – ч. 1 ст. 4 Закону України №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» зі змінами та доповненнями (далі – Закон №481).

Ліцензії видаються терміном на п’ять років, а плата за них справляється щорічно (ч. 2 ст. 4 Закону №481).

Частина 3 ст. 4 Закону №481 визначає, що плата за ліцензії справляється до початку виробництва зазначеної продукції органом, що видає ліцензії, у розмірах, встановлених Законом №481 та зараховується до місцевих бюджетів.

Не дозволяється сплата за весь термін дії ліцензії (ч. 5 ст. 4 Закону №481).

Крім того, ч. 6 ст. 4 Закону №481 встановлює, що сплата чергового платежу за ліцензії здійснюється у розмірах, встановлених Законом №481, і справляється за кожний наступний щорічний термін дії ліцензії.

Джерело: ДПС у Київській області

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»