• Посилання скопійовано

Зеленський підписав ратифіковані угоди з США та Малайзією

Президент 4 листопада підписав законопроекти №0001 та №0002 про ратифікацію угоди між урядами України та США, а також Малайзії про уникнення подвійного оподаткування

Зеленський підписав ратифіковані угоди з США та Малайзією

Президент Володимир Зеленський у понеділок, 4 листопада, підписав законопроект №0002 «Про ратифікацію угоди між урядом України та урядом Малайзії про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та Протоколу до неї». Про це свідчить інформація на сайті парламенту.

Також 4 листопада Президент підписав законопроект №0001 «Про ратифікацію угоди між урядом України та урядом Сполучених Штатів Америки для поліпшення виконання податкових правил і застосування положень закону США «Про податкові вимоги до іноземних рахунків» (FATCA)». Про це свідчить інформація на сайті парламенту.

Останній етап проходження документа – повернуто з підписом від Президента.

***

Читайте також: ВРУ ратифікувала угоду між урядами України та США

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»