• Посилання скопійовано

Якщо немає виправлення помилок, то додаток до декларації з ЄП не подається

Чи треба подавати додаток «Розрахунок податкового зобов’язання ЄП за минулий період, що уточнюється» до податкової декларації платника ЄП — ЮО, якщо такий платник не здійснює виправлення помилок та уточнення показників сум ЄП за минулі податкові (звітні) періоди?

Форму податкової декларації платника єдиного податку — юридичної особи (далі — податкова декларація) затверджено наказом Міністерства фінансів України від 21.12.2011 р. №1688.
До податкової декларації подається додаток «Розрахунок податкового зобов’язання єдиного податку за минулий період, що уточнюється» (далі — додаток), який є її невід’ємною частиною та заповнюється у разі уточнення показників раніше поданої податкової декларації у складі звітної або звітної нової податкової декларації за будь-який наступний податковий період, протягом якого такі помилки були самостійно виявлені платником податку.
Отже, якщо юридична особа — платник єдиного податку не здійснює виправлення помилок та уточнення показників сум єдиного податку за минулі податкові (звітні) періоди, то додаток до податкової декларації не подається, а відповідні рядки податкової декларації прокреслюються.

Джерело: ДФС у Волинській обл.

Рубрика: Спрощена система/Юрособи на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Юрособи на єдиному податку»