• Посилання скопійовано

Що зазначати у полі 9 «Види підприємницької діяльності у звітному періоді» декларації «єдинника»?

Які види підприємницької діяльності вказуються у декларації платника ЄП – ФОП: зазначені у витягу з реєстру платників ЄП чи лише ті, які фактично здійснювалась у звітному періоді? Як здійснюється додавання рядків у полі 9 декларації при створенні її в Електронному кабінеті?

Що зазначати у полі 9 «Види підприємницької діяльності у звітному періоді» декларації «єдинника»?

ДФСУ у підкатегорії 107.08 роз'яснила, що у полі 9 «Види підприємницької діяльності у звітному періоді» розділу І «Загальні показники підприємницької діяльності» декларації платника єдиного податку – фізичної особи – підприємця зазначається код та назва виду економічної діяльності відповідно до Класифікатора видів економічної діяльності (КВЕД) лише тих видів підприємницької діяльності, які фактично здійснювалися у звітному періоді платником єдиного податку.

При цьому при створенні в меню "Введення звітності" Електронного кабінету податкової декларації в електронному вигляді таблиця поля 9 такої декларації містить лише одну строку. За потреби кількість рядків може бути збільшено, шляхом додаванням нової строки у таблиці поля 9 податкової декларації, яке здійснюється натисненням правої кнопки миші при наведенні курсору на рядок поля 9. Повинна з’явитись панель інструментів редагування рядків таблиці.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»