• Посилання скопійовано

Чи можна отримати нові права водія без військового квитка?

Після набрання чинності новим законом про мобілізацію з 18 травня сервісні центри МВС надаватимуть послуги у звичному режимі. Пакет документів залишається незмінним

Чи можна отримати нові права водія без військового квитка?

Після набрання чинності новим законом про мобілізацію з 18 травня сервісні центри МВС надаватимуть послуги у звичному режимі. Пакет документів залишається незмінним.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу МВС.

«Під час звернення до сервісних центрів МВС чоловіки призовного віку отримуватимуть послуги без пред’явлення військово-облікового документа», – йдеться в повідомленні.

 

Документи для обміну посвідчення водія

За даними прес-служби, при зверненні до сервісного центру МВС для обміну посвідчення водія необхідно подати пакет документів: паспорт з відміткою про місце реєстрації або ID-картка, реєстраційний номер облікової картки платника податків (ІПН), наявне посвідчення водія.

 

Документи для перереєстрації авто

Під час здійснення перереєстрації транспортного засобу або оформлення договору купівлі-продажу, до сервісного центру МВС подаються документи:

  • паспорт з відміткою про місце реєстрації або ID-картка;
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків (ІПН);
  • свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу;
  • довіреність на іншу особу (за потреби).

Для отримання послуг, необхідно здійснити попередній запис: онлайн або в терміналі, який розташований у приміщенні сервісного центру МВС.

 

Новий закон про мобілізацію

Нагадаємо, 18 травня набув чинності новий закон про мобілізацію в Україні, який змінює деякі норми щодо військовозобов'язаних чоловіків з 18 до 60 років.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»