• Посилання скопійовано

З 17 липня у Київській області посилюють карантин

З 17 липня в Київській області буде обмежено проведення масових заходів та заборонено закладам громадського харчування та розважальним закладам працювати з 23:00 до 07:00

З 17 липня у Київській області посилюють карантин

16 липня, під керівництвом голови Київської ОДА Василя Володіна відбулось позачергове засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Учасники обговорили протиепідемічний стан на території області, пов’язаний із гострою респіраторною хворобою COVID-19, стан забезпечення охорони врожаю зернових культур та грубих кормів від пожеж, а також затвердили План роботи Київської обласної комісії з питань ТЕБ та НС на ІІ півріччя 2020 року.

Зазначимо, станом на 15 липня у Київській області:

  • завантаженість ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, становить 11,88 %, що менше 50%;
  • середня кількість тестувань методом полімеразної ланцюгової реакції та імуноферментного аналізу становить 44,80 – більше 24 % на 100 000;
  • коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19 становить 6,06 %, що менше 11%;
  • показник динаміки зростання випадків інфікування COVID-19 становить 1,25 менше 10%.

Тож, з урахуванням оцінки епідемічної ситуації у Київській області комісія вирішила з 17 липня ОБМЕЖИТИ:

  • проведення масових заходів (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних) з наповненістю менше 50 відсотків стаціонарно розміщених місць для сидіння та/або менше однієї особи на 5 кв. метрів площі будівлі;
  • час роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності обмежити з 23-ї та до 7-ї години.

ПОСИЛИТИ КОНТРОЛЬ:

  • за дотриманням протиепідемічних заходів під час перевезення пасажирів, роботи закладів харчування, а також розважальних закладів у нічний час доби;
  • щоденно проводити моніторинг протиепідемічної ситуації на території області та у разі змін показників епідемічної ситуації ініціювати проведення позачергового засідання Київської обласної комісії ТЕБ та НС щодо розгляду питання із запровадження або скасування  послаблення протиепідемічних заходів.

Також за результами засідання винесено ряд рішень щодо проведення заходів для запобігання виникненню пожеж на об’єктах сільськогосподарського виробництва в період збору врожаю зернових.

Зокрема, доручено забезпечити контроль за дотриманням вимог пожежної безпеки на сільгоспугіддях під час збирання врожаю, привести в належний протипожежний стан місця збирання, зберігання та переробки продукції нового врожаю, привести в справний стан пожежну техніку, організувати цілодобове чергування членів невоєнізованих протипожежних формувань у пожежних депо, забезпечити необхідною кількістю вогнегасників всю сільськогосподарську техніку, яка задіяна на збиранні та перевезенні врожаю, а також здійснювати моніторинг за дотриманням температурних режимів під час експлуатації зерносушарень та агрегатів вітамінного борошна.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Київська обласна державна адміністрація

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»