• Посилання скопійовано

У Зеленського анонсували допомогу багатодітним сім'ям

Перед новим навчальним роком уряд України виділить допомогу багатодітним сім'ям

У Зеленського анонсували допомогу багатодітним сім'ям

Перед новим навчальним роком уряд України виділить допомогу багатодітним сім'ям. Вони отримають по 2 000 гривень на дитину.

Про це повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на брифінг прес-секретаря президента Сергія Нікіфорова.

«За ініціативою Володимира Зеленського уряд готує постанову до 1 вересня про виділення допомоги малозабезпеченим багатодітним сім'ям. Зрозуміло, що таким готувати дітей до 1 вересня найскладніше, тому щоб полегшити їм підготовку до навчального року уряд готовий виділити по 2 000 на дитину», – зазначив Нікіфоров.

За його словами, планується виділення близько 300 млн гривень на 150 000 дітей.

«Постанова проходить останні погодження, але вона повинна з'явитися дуже швидко, щоб гроші були вже в наступному місяці», – додав прес-секретар.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»