• Посилання скопійовано

Перевірки виробників тютюну та плани нових перевірок: Гетманцев про БЕБ

Перевірки виробників тютюнової продукції дали непогані результати. Та БЕБ готується перевірити й інші галузі економіки, від інтернет-торгівлі до електроніки

Перевірки виробників тютюну та плани нових перевірок: Гетманцев про БЕБ

Як ми писали раніше, БЕБ провело масштабні обшуки на тютюнових фабриках, при цьому одного з виробників навіть позбавили ліцензії.

Загалом до проведення обшуків у виробників нелегальних тютюнових виробів було залучено понад 100 співробітників Бюро, 10 криміналістів та 10 фахівців ДПС, а також Нацполіція та технічні спеціалісти

Голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева, узагальнив в своєму телеграм-каналі інформацію від правоохоронців по виконанню рішення комітету про наведення ладу на ринку тютюну.

За його словами, результат дійсно є і він непоганий. Та виражається не тільки в масштабах обшуків, а й в конкретних цифрах надходжень. 

Звісно, такі перевірки сподобалися не всім. Та Германцев сповнений решучості: «гідра вочевидь впирається, оплачує чорну медійку, влаштовує бійки з правоохоронцями, вопить про «вбивство бізнесу» і розвішує плакати із прямими погрозами БЕБ».  

Та є у БЕБ і підтримка. За словами Гетманцева, є численні звернення від бізнесу до продовження детінізації. 

Тому Гетманцев: 

  • подякував білому бізнесу за підтримку, ініціативу і передану інформацію; 
  • анонсував на понеділок, 14 серпня о 11:00, заслуховування БЕБ та податкової щодо стану роботи по ліквідації нелегального ринку тютюну. Засідання буде транслюватися на YouTube-каналі Комітету, тому всіх бажаючих запросили до перегляду та участі в чаті; 
  • заявив про плани нових перевірок БЕБ по іншим галузям економіки, «де потрібний поштовх»: від інтернет-торгівлі до електроніки!

Автор: Брік Світлана

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»