• Посилання скопійовано

Зеленський ветував закон про верифікацію пенсій і субсидій

Президент ветував законопроект №1231

Зеленський ветував закон про верифікацію пенсій і субсидій

«РБК-Україна» розповідає, що Президент України Володимир Зеленський ветував законопроект №1231 про верифікацію пенсій та інших державних виплат. Про це свідчить інформація на сайті Верховної ради.

Так, останній етап проходження документа – 7 листопада повернутий із пропозиціями президента, готується на розгляд з вето глави держави.

Підкреслимо, на даний момент текст пропозицій Зеленського до закону відсутній.

Законопроектом, зокрема, пропонувалося ввести верифікацію державних виплат – пенсій, допомог, пільг, субсидій, стипендій (крім академічних), інших виплат, що здійснюються за рахунок коштів державного, місцевих бюджетів, фондів загальнообов'язкового державного соціального і пенсійного страхування. Верифікацію таких виплат пропонувалося здійснювати в інформаційно-аналітичній платформі.

Нагадаємо, 23 жовтня проект закону був переданий на підпис Зеленському. До цього його підписав глава парламенту Дмитро Разумков.

Нагадаємо також, що 17 жовтня народні депутати прийняли в другому читанні законопроект №1231 про верифікацію пенсій та інших державних виплат, за нього проголосували 249 депутатів ВР. Даний проект закону Рада схвалила за основу 20 вересня. Тоді його підтримали 254 парламентарія.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»