• Посилання скопійовано

Квартири та приватні будинки будуть оснащені лічильниками газу

КМУ прийняв розпорядження «Деякі питання забезпечення комерційного (приладового) обліку природного газу», розробником якого є Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики. Основними положеннями документа є: розроблення і затвердження до 1 липня 2012 р. графіка обладнання квартир та приватних будинків, в яких проживає населення, лічильниками газу; вжиття заходів для обладнання лічильниками газу квартир та приватних будинків у повному обсязі в два етапи: до 1 січня 2016 р. — якщо природний газ використовується для підігріву води та приготування їжі, до 1 січня 2018 р. — якщо природний газ використовується лише для приготування їжі. Таке розпорядження прийнято для створення належних умов для виконання норм Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу».

Рубрика: Суспільство і життя/Нерухомість, житло, земля

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Нерухомість, житло, земля»