• Посилання скопійовано

Мінрегіон зобов’яже населення встановити лічильники тепла

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства пропонує зобов’язати населення встановити лічильники споживання теплової енергії до 1 жовтня 2017 р.

Про це йдеться у законопроекті «Про внесення змін до деяких законів України щодо обов’язкового комерційного обліку та вдосконалення відносин у сфері житлово-комунальних послуг», опублікованому на офіційному сайті Мінрегіону.
Відповідно до законопроекту, передбачено обов’язковий комерційний облік у господарській діяльності з централізованого теплопостачання для населення — з 1 жовтня 2017 року, з централізованого водопостачання — з 1 січня 2018 року, для бюджетних установ та інших споживачів — з 1 січня 2014 року.
Передбачені умови встановлення засобів обліку та передачі їх на баланс суб’єкта господарювання, які здійснюють діяльність з надання послуг.
Також передбачається визначення права вибору керуючого співвласниками багатоквартирного будинку і способу обліку споживання комунальних послуг.

Джерело: ForUm

Рубрика: Суспільство і життя/Нерухомість, житло, земля

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Нерухомість, житло, земля»