• Посилання скопійовано

Визначено мови підприємництва

Закон від 03.07.2012 р. №5029-VI

ВРУ Законом від 03.07.2012 р. №5029-VI визначила основи державної мовної політики.

Зокрема, встановлено, що в економічній і соціальній діяльності об'єднань громадян, приватних підприємств, установ та організацій, громадян — суб'єктів підприємницької діяльності та фізичних осіб вільно використовуються державна мова, регіональні мови або мови меншин, інші мови.

У внутрішніх правилах підприємств, установ та організацій будь-якої форми власності забороняється прийняття будь-яких положень, що вилучають або обмежують у спілкуванні працівників використання державної мови, російської, інших регіональних мов або мов меншин. У роботі підприємств можуть використовуватися й інші мови.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»