• Посилання скопійовано

Затверджено критерії держнагляду у сфері комунальної діяльності

Постанова КМУ від 10.10.2012 р. №919

КМУ Постановою від 10.10.2012 р. №919 затвердив критерії оцінки ступеня ризику від здійснення господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню Нацкомісією з держрегулювання у сфері комунальних послуг, та визначення періодичності проведення планових заходів держнагляду.
Такими критеріями є:
— обсяги здійснення діяльності у сфері виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях та когенераційних установках і установках з використанням нетрадиційних або відновлювальних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами, постачання теплової енергії, централізованого водопостачання та водовідведення;
— здійснення діяльності на ринку, що перебуває у стані природної монополії;
— здійснення діяльності на суміжному ринку;
— поєднання діяльності на ринку, що перебуває у стані природної монополії, з діяльністю на суміжному ринку.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»