• Посилання скопійовано

Особливості отримання експлуатаційних дозволів

Постанова КМУ від 15.02.2012 р. №149 «Про внесення змін до Порядку видачі експлуатаційного дозволу для потужностей (об’єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів і Порядку видачі дозволу на використання об’єктів і приміщень, призначених для провадження діяльності, пов’язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів»

Кабмін вніс зміни до Порядку видачі експлуатаційного дозволу для потужностей (об’єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів (постанова КМУ від 12.05.2007 р. №712) і до Порядку видачі дозволу на використання об’єктів і приміщень, призначених для провадження діяльності, пов’язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів (постанова КМУ від 13 квітня 2011 р. №469).

Відповідно до цих змін, до заяв для отримання експлуатаційного дозволу для потужностей з виробництва, переробки чи реалізації харчових продуктів та дозволу на використання об’єктів і приміщень, призначених для провадження діяльності, пов’язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, не потрібно додавати виписку або витяг з Єдиного державного реєстру юросіб та фізосіб-підприємців.

А замість копії сертифіката відповідності чи свідоцтва про відповідність до заяви для отримання експлуатаційного дозволу для потужностей з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів необхідно додавати копію документа, що підтверджує прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта.

Крім того, не треба додавати виписку чи витяг з Єдиного держреєстру юросіб і фізосіб-підприємців до заяви, що подається для отримання дозволу на використання об’єктів і приміщень, призначених для здійснення діяльності, пов’язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»