• Посилання скопійовано

Припинення розгляду документів, наданих для отримання документа дозвільного характеру

Лист Мінекономрозвитку від 30.03.2012 р. №3623-04/12224-08 «Про надання роз’яснень»

Мінекономрозвитку відповіло на запит щодо можливості подання заяви про зупинення розгляду документів, поданих для отримання документа дозвільного характеру, поза межами дозвільного центру.

Згідно зі ст. 4 Закону «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», видача документів дозвільного характеру регіональними та місцевими дозвільними органами здійснюється за принципом організаційної єдності.

Госпсуб’єкт за одержанням документів дозвільного характеру (переоформлення, видача дублікатів, анулювання), що видаються місцевими дозвільними органами, звертається до державного адміністратора в дозвільному центрі.

Згідно з ч. 10 ст. 4-1 вищезазначеного Закону зупинення розгляду документів, поданих для отримання документа дозвільного характеру, можливе за бажанням госпсуб’єкта шляхом письмового повідомлення про це дозвільного органу або держадміністратора, який протягом одного робочого дня повідомляє про це регіональний та/або місцевий дозвільний орган.

Таким чином, якщо госпсуб’єкт бажає припинити розгляд документів, поданих ним для отримання документів дозвільного характеру, що видаються регіональними, місцевими дозвільними органами, то йому слід надати відповідне письмове повідомлення (про відмову від розгляду поданих ним документів) держадміністратору в дозвільному центрі.

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»