• Посилання скопійовано

Доповнено перелік дозвільних документів у сфері госпдіяльності

Закон від 22.03.2012 р. №4619-VI «Про внесення змін до Закону України «Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності»

ВРУ внесла зміни до Переліку документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності, затвердженого Законом «Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності».

Зазначений перелік доповнено такими документами дозвільного характеру:

— дозвіл на провадження діяльності, спрямованої на штучні зміни стану атмосфери та атмосферних явищ;

— дозвіл на спеціальне використання (видобування, збирання) об’єктів Червоної книги України з господарською метою;

— дозвіл на проведення державної апробації (випробовувань) генетично модифікованих організмів у відкритій системі;

— дозвіл на ввезення незареєстрованих генетично модифікованих організмів з науково-дослідних цілей у замкненій та відкритій системах, а також з метою проведення їх державної апробації (випробовувань);

— дозвіл на ввезення продукції, отриманої з використанням генетично модифікованих організмів для науково-дослідних цілей;

— дозвіл на утримання диких тварин у неволі;

— дозвіл на проведення заходів, спрямованих на охорону природних комплексів, ліквідацію наслідків аварій, стихійного лиха та з іншою метою, не передбачених проектом організації території природного заповідника та охорони його природних комплексів;

— дозвіл на експлуатацію об’єкта поводження з небезпечними відходами;

— дозвіл на зберігання та видалення відходів;

— погодження місць розміщення підприємств, що здійснюють переробку, утилізацію або знищення вилученої з обігу неякісної, небезпечної продукції.

Крім того, певних змін зазнали й інші документи з Переліку. Наприклад, замість дозволу на транскордонне перевезення небезпечних відходів слід отримати письмову згоду (повідомлення) на транскордонне перевезення небезпечних відходів тощо.

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»