• Посилання скопійовано

Про обов’язковість проведення державної екологічної експертизи об’єктів та видів діяльності

Об’єкти державної екологічної експертизи визначені у статті 14 Закону України «Про екологічну експертизу».

Відповідно до вимог частини 3 статті 13 Закону України «Про екологічну експертизу», обов’язковій державній екологічній експертизі підлягають види діяльності та об’єкти, що становлять підвищену екологічну небезпеку, перелік яких визначений постановою КМУ від 27.07.1995 №554 (зі змінами).

Для об’єктів та видів діяльності, що становлять підвищену екологічну небезпеку, розробляється розділ «Оцінка впливу на навколишнє середовище» (ОВНС) відповідно до вимог ДБН А.2.2-1-2003 «Склад і зміст матеріалів оцінки впливів на навколишнє середовище (ОВНС) при проектуванні і будівництві підприємств, будинків і споруд», а «Заява про наміри» додатково погоджується з місцевими органами самоврядування, природоохоронними та санітарними органами.

 

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»