• Посилання скопійовано

Порядок проведення державної екологічної експертизи

Порядок проведення державної екологічної експертизи регламентовано законами України «Про екологічну експертизу», «Про охорону навколишнього природного середовища», постановою КМУ від 31.10.95 №870 «Про Порядок передачі документації на державну екологічну експертизу».

Спеціальні вимоги до документації на об’єкти державної екологічної експертизи зазначені у статті 15 Закону України «Про екологічну експертизу».

Документація, яка передається на державну екологічну експертизу, повинна бути погоджена із заінтересованими органами згідно частини 2 статті 15 Закону України «Про екологічну експертизу», пункту 11 постанови КМУ від 31.10.95 р. №870 «Про Порядок передачі документації на державну екологічну експертизу».

 

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»