• Посилання скопійовано

Закінчуються квоти дозволів на транзитні перевезення Росією

Міністерство інфраструктури України звертає увагу автоперевізників: за оперативними даними департаменту автомобільного транспорту Міністерства інфраструктури України, станом на кінець травня квота дозволів Росії (транзитні) І та ІІ кварталів використана на 92%.

Прогнозований термін закінчення дозволів Росії (транзитні) — орієнтовно 4 ? 6 червня 2012 року.

З метою запобігання виникнення конфліктних ситуацій у пунктах пропуску на державному кордоні України Міністерство інфраструктури України просить українських перевізників взяти до відома інформацію про вичерпання квоти дозволів та не планувати виконання перевезень на підставі згаданих дозволів після зазначеного терміну.

Після закінчення дозволів Росії (транзитні) здійснення відповідних перевезень територією Росії можливо на підставі дозволів ЄКМТ.

Міністерство інфраструктури України, своєю чергою, звернеться до Міністерства транспорту Російської Федерації з проханням про виділення українській стороні додаткової квартальної квоти дозволів Росії (транзитні) на 2012 рік.

 

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»