• Посилання скопійовано

Які документи подають для отримання ліцензії арбітражного керуючого

Перелік документів, що подаються для видачі, переоформлення ліцензії на право провадження господарської діяльності арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів), видачі дубліката ліцензії та анулювання ліцензії

Для одержання адміністративної послуги з видачі ліцензії на провадження господарської діяльності арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів):

 

  • заява про видачу ліцензії встановленого зразка, в якій зазначаються відомості про заявника: прізвище, ім’я, по батькові, паспортні дані (серія, номер паспорта, ким і коли виданий, місце проживання), телефон, реєстраційний номер облікової картки платника податків (крім випадків, коли фізична особа через свої релігійні переконання відмовляється від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомила про це відповідний орган державної податкової служби і має відмітку у паспорті), вид господарської діяльності, зазначений згідно з частиною 3 статті 9 Закону України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності», для провадження якого заявник звертається за одержанням ліцензії;

 

 

  • засвідчена в установленому порядку копія диплома про вищу юридичну або економічну освіту;

 

 

  • засвідчена в установленому порядку копія свідоцтва про присвоєння кваліфікації арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора);

 

 

  • виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців1.

 

_______________________________

1 13.04.2012 р. набрав чинності Закон України від 22.12.2011 р. №4223-VI «Про внесення змін до деяких законів України», яким внесено зміни до статті 10 Закону України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності». А саме: вилучено частину 4 статті 10 зазначеного Закону, якою було встановлено вимогу додавати до заяви про видачу ліцензії виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців.

_______________________________

У разі якщо зазначені вище документи видано на інше ім’я, по батькові, прізвище (змінене у зв’язку з укладанням, розірванням шлюбу або з інших підстав, передбачених законодавством), необхідно додати копію документа, що підтверджує відповідні зміни (свідоцтва про укладання, розірвання шлюбу тощо).

У разі подання заяви представником фізичної особи — підприємця подається довіреність або інший документ, що підтверджує повноваження діяти від імені цієї особи, в якому обов’язково зазначаються паспортні дані (серія, номер паспорта, ким і коли виданий, місце проживання) представника.

Після прийняття рішення про видачу ліцензії подається документ про підтвердження внесення сплати за видачу ліцензії.

Для переоформлення ліцензії арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора):

 

  • заява про переоформлення ліцензії разом з ліцензією, що підлягає переоформленню, та відповідними документами або їх нотаріально засвідченими копіями, які підтверджують зазначені зміни;

 

 

  • документ, що підтверджує внесення плати за переоформлення ліцензії.

 

Для отримання дубліката ліцензії арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора):

У разі втрати ліцензії — заява про видачу дубліката ліцензії, до якої додається документ, що засвідчує внесення плати за видачу дубліката ліцензії.

У разі пошкодження бланку ліцензії — заява про видачу дубліката ліцензії, до якої додаються непридатна для користування ліцензія і документ, що підтверджує внесення плати за видачу дубліката ліцензії.

Для анулювання ліцензії арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора)

 

  • заява про анулювання ліцензії;

 

 

  • ліцензія, що підлягає анулюванню, або, за відсутності оригіналу ліцензії, її дублікат.

 

 

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»