• Посилання скопійовано

Плата за ліцензію арбітражного керуючого

Інформація щодо плати за видачу та переоформлення ліцензії на право провадження господарської діяльності арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) і видачі дубліката ліцензії

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 29.11.2000 р. №1755 «Про строк дії ліцензії на провадження певних видів господарської діяльності, розміри і порядок зарахування плати за її видачу» плата за отримання ліцензії на провадження господарської діяльності арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) становить одну мінімальну заробітну платувиходячи з її розміру, що діє на дату прийняття органом ліцензування рішення про видачу ліцензії.

Вартість послуг з переоформлення та видачі дублікатів ліцензій на право здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) становить п’ять неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що діють на дату прийняття рішення про переоформлення ліцензії та видачу дубліката ліцензії.

Статтями 64 та 66 Бюджетного кодексу України визначено, що до складу доходів, які закріплюються за бюджетами Автономної Республіки Крим, обласними, міст Києва та Севастополя і враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів, належить плата за ліцензії та сертифікати, що сплачуються ліцензіатами за місцем здійснення діяльності (код класифікації доходів 22011800).

Рахунки для зарахування надходжень до бюджетів відкриваються у Головних управліннях Державного казначейства України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі. Реквізити для здійснення платежів за видачу (переоформлення, видачу дублікатів) ліцензій можуть бути отримані на місцях у територіальних органах Державного казначейства України або в податкових органах за місцезнаходженням платників податків.

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»