• Посилання скопійовано

Перелік документів дозвільного характеру у сфері госпдіяльності доповнено

Закон від 17.05.2012 р. №4782-VI «Про внесення змін до деяких законів України щодо оптимізації видачі документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності», чинний з 17.06.2012 р.

ВРУ внесла зміни до Переліку документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності, затвердженого Законом від 19.05.11 р. №3392-VI «Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності».

Зокрема, зазначений перелік доповнено новими видами дозвільних документів, отримання яких передбачено Законом «Про захист рослин». Серед цих документів погодження на ввезення на територію України засобів захисту рослин, сертифікат відповідності сільгосппродукції та сировини рослинного походження щодо вмісту в них залишкової кількості пестицидів, агрохімікатів та важких металів, сертифікат про дотримання регламентів застосування пестицидів і агрохімікатів (тільки регуляторів росту рослин) у сільгосппродукції та сировині рослинного походження.

Крім того, внесено зміни до Закону «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності».

Так, встановлено, що видача деяких документів дозвільного характеру здійснюється відповідно до цього закону, але з урахуванням особливостей Законів «Про захист рослин», «Про автомобільний транспорт», «Про зерно та ринок зерна в Україні», «Про ветеринарну медицину», «Про карантин рослин» та Митним кодексом.

 

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»