• Посилання скопійовано

Держсільгоспінспекція пропонує видавати сертифікат відповідності послуг безстроково

У рамках Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 ? 2014 рр. «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» Державною інспекцією сільського господарства України розроблено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку видачі сертифіката відповідності послуг зі зберігання зерна та продуктів його переробки».

Проектом Постанови пропонується визначити безстроковий термін дії сертифіката відповідності послуг зі зберігання зерна та продуктів його переробки.

Головною метою підготовленого Проекту є зменшення кількості документів, що безпосередньо не пов’язані з підтвердженням можливостей сертифікованих зернових складів провадити певні дії зі здійснення господарської діяльності, які елеваторам необхідно подати для одержання сертифіката відповідності послуг зі зберігання зерна та продуктів його переробки.

Крім того, у зв’язку з тим, що збиральна кампанія у полях набирає обертів, актуальність прийняття цього проекту Постанови зростає з кожним днем: документ дозволить прискорити роботу зі сертифікації зернових складів.

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»