• Посилання скопійовано

Майже 60% підприємців зможуть працювати за декларативним принципом без додаткової дозвільної документації

За підтриманим Держпідприємництвом проектом, 60% підприємств матимуть дозвіл працювати без додаткових дозвільних документів. Свою діяльність вони зможуть провадити на підставі подання декларації, яка підтверджує відповідність матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства.

Проект постанови КМУ «Про внесення змін до Переліку певних дій щодо провадження господарської діяльності або видів господарської діяльності, які не можуть провадитися на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства» передбачає скорочення з 95 до 37 видів господарської діяльності, що включені до Переліку документів дозвільного характеру.

«Мета проекту повною мірою відповідає завданням, визначеним у «Національному плані дій на 2012 рік». Проект розроблявся із урахуванням пропозицій центральних органів виконавчої влади та міжнародних експертів. Підприємці та профільні громадські організації також долучилися і надали свої рекомендації», -- зазначив голова Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Михайло Бродський.

До кінця липня 2012 року планується подати проект на розгляд до Кабміну.

У Додатку можна ознайомитися з переліком видів діяльності, що не потребують додаткового дозволу.

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»