• Посилання скопійовано

На прийом до чиновників КМДА можна записатись за допомогою е-кабінета

Києвляни можуть записатись до столичних чиновників онлайн

Теперь на сайте КГГА по адресу http://dozvil-kiev.gov.ua работает специальный электронный кабинет. Для удобства подачи заявлений на получение документов разрешительного характера, можно записаться на прием к госадминистраторам на выбранное время и день, и таким образом избежать очередей. Следует помнить, что для предварительной записи нужно ввести паспортные данные. Также паспорт понадобится во время визита для сверки данных о регистрации. Однако такая инициатива неполная, по мнению Олега Соскина, президент Института трансформации общества: «Для объективной работы «е-кабинета» в КГГА нужно внедрить еще одну электронную платформу — «доску», где киевляне смогут поделиться опытом общения с чиновниками. С точки зрения европейской практики, это очень хорошо. На Западе даже в небольших городках Польши, Венгрии — я уже не говорю о Германии — все коммуникации общин, все электронные кабинеты, электронные ящики доступны в Интернете». Источник: КГГА, IT Expert.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»