• Посилання скопійовано

Госпсуб’єкт може відмовитися від дозволу після подання документів

Лист Мінекономіки від 30.03.2012 р. №3623-04/12224-08

Мінекономіки Листом від 30.03.2012 р. №3623-04/12224-08 намагається надати відповідь на таке запитання: чи має госпсуб’єкт право на подання заяви про зупинення розгляду документів, поданих для отримання документа дозвільного характеру, поза межами дозвільного центру?
За одержанням дозвільних документів (переоформлення, видача дублікатів, анулювання), що видаються місцевими дозвільними органами, суб'єкт господарювання звертається до державного адміністратора у дозвільному центрі.
Згідно з ч. 10 ст. 41 Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» зупинення розгляду документів, поданих для отримання документа дозвільного характеру, можливе за бажанням госпсуб'єкта шляхом письмового повідомлення про це дозвільного органу або державного адміністратора.
Тому, у разі якщо госпсуб'єкт бажає припинити розгляд документів, які були подані ним для отримання документів дозвільного характеру, що видаються регіональними, місцевими дозвільними органами, такий госпсуб'єкт подає відповідне письмове повідомлення (про відмову від розгляду поданих ним документів) державному адміністратору в дозвільному центрі.

Автор: Канарьова Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»