• Посилання скопійовано

З 2 квітня 2014 р. дозвіл на ввезення товарів, які ввозилися раніше в Україну, не видається

Отримані суб’єктами господарювання дозволи на товари вважаються безстроковими

З 2 квітня 2014 р. дозвіл на ввезення товарів, які ввозилися раніше в Україну, не видається

Держветфітослужбою України повідомлено, що з 02.04.2014 р. дозвіл на ввезення товарів (продуктів тваринного походження, біологічних продуктів, ветеринарних препаратів, субстанцій, кормових добавок, преміксів та кормів), які ввозилися раніше на територію України, не видається. Отримані суб’єктами господарювання дозволи на зазначені товари вважаються безстроковими.

Зазначено, що залишаються чинними вимоги щодо отримання дозволу Держветфітослужби України на ввезення продуктивних тварин і репродуктивного матеріалу, живих мікроорганізмів і патологічного матеріалу, що містить збудників хвороб тварин, з метою проведення наукових досліджень чи для інших дозволених цілей, а також видачі дозволів у разі початку ввезення інших товарів, які раніше не ввозилися на територію України.

Рішення про визначення початку ввезення товарів приймається компетентним органом відповідно до коду УКТ ЗЕД товару (Лист від 02.04.2014 р. № 15-9-2-2-12/12075).

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»