• Посилання скопійовано

Опубліковано скорочений перелік дозвільних документів

Для отримання дозвільного документа всі узгодження з іншими службами проходитимуть без участі суб'єкта господарювання шляхом взаємодії між органами влади

Опубліковано скорочений перелік дозвільних документів

Законом України від 9 квітня 2014 року №1193-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру», який набув чинності 26.04.2014 р., скорочено кількість дозвільних документів, необхідних для здійснення господарської діяльності, із 180 до 84.

Згідно з Законом для отримання дозвільного документа всі узгодження з іншими службами проходитимуть без участі суб'єкта господарювання шляхом взаємодії між органами влади.

Тобто обов'язок щодо отримання погоджень, висновків та інших документів, які передують отриманню документа дозвільного характеру, буде покладено на дозвільний орган, що оформляє дозвільний документ, без залучення суб'єкта господарювання.

Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва надала Коментар щодо внесених змін вищезазначеним Законом та систематизувала Перелік діючих дозвільних документів після внесених змін в Додаток 1 до Коментаря та Перелік скасованих дозвільних документів в Додаток 2, які можна знайти тут >>>

Джерело: ГУ ДФС у Львівській області

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»