• Посилання скопійовано

Митний брокер, який отримав ліцензію до 2010 року, повинен її поновити

Держпідприємництва наголосило, що строк дії ліцензій на посередницьку діяльність митного брокера, що видавалася до 2010 р. не продовжується

Митний брокер, який отримав ліцензію до 2010 року, повинен її поновити

До 2010 року ліцензії  на право здійснення посередницької діяльності митного брокера видавалася на 5 років. 

30 грудня 2009 року набув чинності Закон України від 15.12.2009 № 1759-ІV "Про внесення змін до деяких законів України щодо спрощення умов ведення бізнесу в Україні, яким передбачено, що ліцензія на провадження певного виду господарської діяльності видається на необмежений строк. Однак, за Кабінетом Міністрів України залишено право обмежувати строк дії ліцензії, але не менше, ніж п'ять років.

Що стосується ліцензій, що видавались на обмежений строк, то після закінчення її строку дії, підприємець, який має намір і надалі здійснювати посередницьку діяльність митного брокера звертається до відповідного органу ліцензування із заявою про видачу ліцензії у порядку.

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»