• Посилання скопійовано

Як у заяві на отримання ліцензії на алкоголь зазначати дані про ПРРО?

У заяві на отримання ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями суб’єкти господарювання, які використовують програмні РРО, мають зазначити моделі ПРРО, їх фіскальні номери та дату реєстрації

Як у заяві на отримання ліцензії на алкоголь зазначати дані про ПРРО?

У заяві на отримання ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями суб’єкти господарювання, які використовують програмні РРО, мають зазначити моделі ПРРО, їх фіскальні номери та дату реєстрації.

Ліцензія на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями видається органами ліцензування, якими відповідно до постанови КМУ від 05.08.2015 №609 є територіальні органи ДПС. Про це нагадують у Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

Для отримання такої ліцензії суб’єкт господарювання подає до органу ліцензування за місцем провадження діяльності заяву про видачу ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями у довільні формі.

У заяві зазначає перелік програмних РРО, які знаходяться у місці торгівлі, їх фіскальні номери, дату реєстрації ПРРО в контролюючому органі та назву моделі ПРРО.

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»