• Посилання скопійовано

Випуск іпотечних облігацій: порядок змінився

Рішення НКЦПФР від 24.07.2012 р. №1044 «Про затвердження Змін до Положення про порядок реєстрації випуску звичайних іпотечних облігацій, проспекту емісії, звіту про результати розміщення іпотечних облігацій, погашення та скасування реєстрації випуску іпотечних облігацій»

З метою приведення нормативно-правових актів у відповідність до законодавства НКЦПФР рішенням від 24.07.2012 р. №1044 затвердила зміни до Положення про порядок реєстрації випуску звичайних іпотечних облігацій, проспекту емісії, звіту про результати розміщення іпотечних облігацій, погашення та скасування реєстрації випуску іпотечних облігацій, згідно з якими:
1) закрите приватне розміщення іпотечних облігацій здійснюється емітентом самостійно або через андеррайтера(ів), що уклав(ли) з емітентом договір про андеррайтинг;
2) після реєстрації проспекту емісії звичайних іпотечних облігацій емітент не менш як за 10 днів до початку відкритого (публічного) розміщення:
публікує проспект в офіційному друкованому виданні НКЦПФР у повному обсязі;
розміщує проспект у загальнодоступній інформаційній базі даних НЦКПФР у повному обсязі;
3) не менш як за 10 днів до початку розміщення облігацій емітент:
у разі відкритого (публічного) розміщення іпотечних облігацій розміщує зареєстрований проспект емісії на власному веб-сайті та веб-сайті організатора торгівлі, через якого планується здійснити розміщення іпотечних облігацій відповідного випуску;
у разі закритого (приватного) розміщення іпотечних облігацій не оприлюднює зареєстрований проспект емісії, а надає його особам, які є учасниками такого розміщення згідно з відповідним рішенням емітента.
Рішення зареєстровано у Міністерстві юстиції 13 серпня 2012 р. за №1362/21674 та набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»