• Посилання скопійовано

Формується реєстр суб’єктів, які приймають та розбирають утилізовані авто

Мінприроди затвердило Порядок формування та ведення Державного реєстру суб'єктів господарювання, які здійснюють приймання та/або розбирання транспортних засобів, що утилізуються

Формується реєстр суб’єктів, які приймають та розбирають утилізовані авто

Мінприроди затвердило Порядок формування та ведення Державного реєстру суб'єктів господарювання, які здійснюють приймання та/або розбирання транспортних засобів, що утилізуються. 

Так, для внесення до Реєстру суб'єкти господарювання, які здійснюють приймання транспортних засобів, що утилізуються, подають зокрема:

1) заяву довільної форми;

2) відомості суб'єкта господарювання, який здійснює приймання транспортних засобів, що утилізуються про наявність:

- власної або орендованої земельної ділянки площею не менш як 500 квадратних метрів;

- спеціально відведених та відповідно обладнаних місць для приймання та зберігання транспортних засобів, які повинні бути вкриті неруйнівним і непроникним для небезпечних речовин матеріалом, облаштованих ливневою каналізацією;

- професійних і кваліфікаційних рівнів керівників та працівників. Кількість працівників, які працюють у суб'єкта господарювання у відповідній галузі, не може становити менше п'яти осіб (без урахування керівників).

Розгляд заяв та інших документів щодо внесення вищезазначених суб'єктів господарювання до Реєстру проводиться у строк, який не може перевищувати 20 днів з дня їх надходження.

Виключення суб'єктів господарювання з Реєстру здійснюється, зокрема, у таких випадках:

- у разі подання відповідного звернення суб'єкта господарювання про виключення з Реєстру;

- у разі припинення діяльності суб'єкта господарювання;

- у разі встановлення факту подання в заяві та документах, що додаються до неї, недостовірної інформації (Наказ Мінекології від 15.08.2013 р. №350).

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»