• Посилання скопійовано

Внесено зміни до Правил підтвердження придатності нових будівельних виробів для застосування

Уряд оптимізував процедуру підтвердження придатності нових будівельних виробів для застосування. Внесено зміни до відповідних правил

Внесено зміни до Правил підтвердження придатності нових будівельних виробів для застосування

Кабмін постановою від 04.10.2017 р. № 753 вніс зміни до Правил підтвердження придатності нових будівельних виробів для застосування.

Відтепер Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ не буде виконувати непередбачені законом функції: затверджувати перелік будівельних виробів, що підлягають перевірці та підтвердженню придатності для застосування, та вирішувати, чи підлягає нова будівельна продукція експертизі органами державного нагляду та контролю. 

Також виробник більше не буде витрачати кошти на послуги базових організацій з науково-технічної діяльності у будівництві по наданню висновків щодо придатності для застосування нових будівельних виробів. 

Прийняття постанови, на думку Уряду, усуне корупційні ризики та спростить процедуру отримання технічного свідоцтва на інноваційну будівельну продукцію (в тому числі зменшить витрати виробника на неї).

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»