• Посилання скопійовано

Положення про комісію з формування переліку вітчизняної техніки та обладнання для АПК: проект змін

Запропоновано внести зміни до Положення про комісію з формування переліку техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок коштів державного бюджету

Положення про комісію з формування переліку вітчизняної техніки та обладнання для АПК: проект змін

Нагадаємо, що перелік вітчизняної техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок коштів державного бюджету, формується комісією, яка утворюється Мінекономрозвитку. 

Комісія провадить свою діяльність на основі положення, затвердженого наказом Мінекономрозвитку від 13.04.2017 р. №566 (про це тут).Персональний склад комісії затверджений наказом Мінекономрозвитку від 18.05.2017 р. № 717.

Також 5 грудня 2017 року комісією сформовано оновлений перелік вітчизняної техніки та обладнання, вартість яких частково компенсується за рахунок коштів державного бюджету. За результатами розгляду заявок та перевірки документів до оновленого переліку техніки та обладнання увійшла продукція 60 підприємств сільськогосподарського машинобудування (майже 2000 марок машин і обладнання).

У зв’язку з цим та з метою приведення нормативно-правових актів у відповідність до вимог законодавства, Мінекономрозвитку підготовлено проект наказу, яким передбачено внесення змін до Положення про комісію з формування переліку вітчизняної техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок коштів державного бюджету (завантажити), зокрема в частині:

  • уточнення строків подання заводами-виробниками заявок щодо включення до переліку вітчизняної техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок коштів державного бюджету (далі – перелік);
  • щорічного підтвердження заводами-виробниками відповідності техніки та обладнання, включених до переліку у попередні роки, критеріям поточного року (з 1 січня по 30 квітня);
  • визначення питомої ваги витрат яких на оплату праці з відрахуванням на соціальні заходи у складі собівартості виробленої (реалізованої – для суб’єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності) продукції.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»