• Посилання скопійовано

Що змінилося у рахунках для сплати податків: розʼяснення від ДПС

Реквізити рахунків для сплати податків до державного та місцевих бюджетів та ЄСВ залишаються чинними. Але зʼявилися нові - з акцизу для сигарил та для авансу з прибутку обмінників. А от для Криворізької, Полтавської та Кропивницької МТГ змінили рахунки

Що змінилося у рахунках для сплати податків: розʼяснення від ДПС

ДПС у Тернопільській області повідомляє, що з 01.01.2023 відкрито новий рахунок для зарахування надходжень по платежу за кодом класифікації доходів бюджету 14020601 Акцизний податок із вироблених в Україні підакцизних товарів «Сигарили» по коду території Тернопільської області.

Щодо актуальності реквізитів рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів, відкритих на ім’я Головного управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області, та єдиного соціального внеску, відкритих на ім’я Головного управління Державної податкової служби, всі рахунки залишаються чинними.

Діючі рахунки за посиланням.

 

Офіційна позиція ДПС

ДПС інформує, що для сплати податкових платежів та єдиного внеску в 2023 році актуальні  рахунки, які діяли в 2022 році, окрім нових бюджетних рахунків, відкритих Казначейством для зарахування акцизного податку з сигарил (коди класифікації доходів бюджету 14020601, 14030601), для зарахування авансового внеску з податку на прибуток підприємств, що сплачується платниками податку, які здійснюють діяльність з торгівлі валютними цінностями у готівковій формі (код класифікації доходів бюджету 11021700).

Поряд з цим, 01 січня 2023 року перевідкриті рахунки для сплати податків до бюджетів Криворізької міської територіальної громади, Кропивницької міської територіальної громади, Полтавської міської територіальної громади. При цьому реквізити бюджетних рахунків інших  територіальних громад залишаються незмінними.

***

Читайте також:

Джерело: ДПС у Тернопільській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»