• Посилання скопійовано

Увага! ДПС затвердила Реєстр великих платників податків на 2023 рік

У Реєстр ВПП на 2023 рік відповідно до критеріїв «великого платника» включено 1560 ВПП. При цьому е-договір, чинний за попереднім місцем податкового обліку, не потребує поновлення чи переукладання

Увага! ДПС затвердила Реєстр великих платників податків на 2023 рік

Державною податковою службою України затверджено Реєстр ВПП на 2023 рік відповідно до критеріїв «великого платника», визначених Податковим кодексом, до якого включено 1560 ВПП.

Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків раде вітати у своєму колективі нових 175 платників, які почали обслуговувати у нас з початку 2023 року.

Зверніть увагу, що код  контролюючого органу Центрального управління – 3100.

Електронний договір, чинний за попереднім місцем податкового обліку, не потребує поновлення чи переукладання з Центральним управлінням великих платників.

Інформуємо, що кожному платнику в Центральному управлінні великих платників призначається персональний координатор з метою забезпечення ефективної взаємодії та якісного обслуговування.

Орієнтуючись на потреби великого платника наші координатори забезпечують взаємодію з усіма структурними підрозділами Центрального управління великих платників з метою якнайшвидшого вирішення питань, які у Вас виникають.

Інформацію про свого персонального координатора  можна буде дізнатися на нашому сайті найближчим часом. Слідкуйте за нашими новинами та повідомленнями!

Джерело: Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»