• Посилання скопійовано

Податківці оприлюднили заяви для отримання ліцензій на пальне

Податківці в своєму офіційному листі навели форми заяв, які рекомендують подавати для отримання ліцензій

Податківці оприлюднили заяви для отримання ліцензій на пальне

Головне управління ДФС у Хмельницькій області рекомендує платникам для отримання ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та на право зберігання пального подавати заяви на паперових носіях за формами, передбаченими листом ДФС України від 30.05.2019 р. №17014/7/99-99-12-01-01-17 (додатки 1,2).

Додаток 1. Заява щодо ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним.

Додаток 2. Заява щодо ліцензії на право зберігання пального.

 

Від редакції: Згідно з роз'ясненням ДФС, ці форми за Додатком 1 та 2 слід подавати в електронному вигляді, а ось форми для подання заяв у паперовому вигляді визначені додатками 7 та 8 до зазначеного вище листа.

І ще. За листом суб'єкти господарювання можуть подати документи на розгляд до органу ліцензування для отримання відповідних ліцензії (на адресу ГУ ДФС в областях та м. Києві за місцем розташування місць зберігання та роздрібної торгівлі пальним) починаючи з 12.06.2019 р. При цьому головні управління ДФС у областях та м. Києві мають видавати зазначені ліцензії суб'єктам господарювання починаючи з 01.07.2019 р.  

Форми заяви для ліцензії на оптову торгівлю у листі не приведено та окремого листа щодо цього наразі ДФС не опубліковано. 

***

Читайте також:

Джерело: ДФС в Хмельницькій обл.

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»