• Посилання скопійовано

Коригуючий коефіцієнт до ставок рентної плати за газ за вересень 2012 р. — 2,3608

Встановлено величину коригуючого коефіцієнта до ставок рентної плати за природний газ (у тому числі нафтовий (попутний газ), що видобувається в Україні (вересень 2012 р.)

На виконання пункту 259.2 статті 259 Податкового кодексу України від 02.12.2010 р. №2755-VI Мінекономрозвитку надає такі результати обчислення коригуючого коефіцієнта, який застосовується до ставок рентної плати за природний газ (у тому числі нафтовий (попутний) газ), що видобувається в Україні, за вересень 2012 року.
Величина коригуючого коефіцієнта обчислюється Міністерством фінансів України за даними Державної митної служби України для кожного податкового (звітного) періоду шляхом ділення середньої митної вартості імпортованого природного газу (у тому числі нафтового (попутного) газу), що склалася у процесі його митного оформлення під час ввезення на територію України за звітний (податковий) період на базову ціну.
Коригуючий коефіцієнт за вересень 2012 року становить 2,3608.

Джерело: Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»