• Посилання скопійовано

Продовжено термін справляння військового збору

Законом України №71-VIII продовжено термін справляння військового збору

Продовжено термін справляння військового збору

Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» від 28.12.2014 р. № 71-VIII продовжено термін справляння військового збору до набрання чинності рішення Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України.

Об’єктом оподаткування з 1 січня 2015 року є доходи, визначені статтею 163 Податкового кодексу України, зокрема, загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід платника податку.

Платниками податку є фізичні особи — резиденти, які отримують доходи як із джерела їх походження в Україні, так і іноземні доходи, фізичні особи — нерезиденти, які отримують доходи із джерела їх походження в Україні, а також податкові агенти.

Нарахування, утримання та сплата (перерахування) збору до бюджету здійснюються у порядку, встановленому статтею 168 Податкового кодексу України, за ставкою 1,5%.

Джерело: ДФС в Івано-Франківській області

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»