• Посилання скопійовано

31 липня – останній день сплати ПДФО і ВЗ за декларацією про майновий стан і доходи за 2023 рік

Громадяни та особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність, до 1 серпня 2024 року мають сплатити податкові зобов’язання з ПДФО та ВЗ, визначені ними у податковій декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік

31 липня – останній день сплати ПДФО і ВЗ за декларацією про майновий стан і доходи за 2023 рік

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що громадяни та особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність, до 01 серпня 2024 року мають сплатити податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб та військового збору, визначені ними у податковій декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік.

Платник податку – фізична особа, який подав податкову декларацію, визначив та повинен сплатити свої податкові зобов’язання, за кодами бюджетної класифікації:

  • «11010500» – «податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами за результатами річного декларування»;
  • «11011001» – «військовий збір, що сплачується за результатами декларування». 

Інформація про реквізити банківських рахунків для сплати податків, зборів та платежів відповідно до адміністративно-територіального устрою України оприлюднена на офіційному вебпорталі ДПС у рубриці «Бюджетні рахунки» - Одеська область.

Гаряча лінія ДПС: 0800 501 007

Контакт-центр Податкової

Чат-бот ДПС «StopViolationBot»

Мобільний застосунок «Моя податкова»

Android

iOS 

Онлайн-навчання

Для оперативної комунікації з інститутами громадянського суспільства в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи.

Підпишись на телеграм канал.

Джерело: ДПС у Одеській області

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»