• Посилання скопійовано

ДПС провела зустріч з агробізнесом щодо блокування ПН: що вирішили?

Під час зустрічі обговорювались питання щодо реєстрації/блокування ПН та РК, а також визначались шляхи покращення взаємодії бізнес-асоціацій з ДПС для системного вирішення проблемних питань

ДПС провела зустріч з агробізнесом щодо блокування ПН: що вирішили?

Актуальні питання діяльності підприємств аграрного сектору обговорювалися під час робочої онлайн зустрічі представників ДПС та провідних асоціацій та організацій цього сегменту економіки.

Захід, у якому взяли участь також представники територіальних органів ДПС, відбувся у рамках дії комунікаційної податкової платформи для оперативного вирішення питань, з якими у своїй роботі стикається бізнес.

Під час зустрічі обговорювались прикладні питання, з якими аграрії звертались до своїх бізнес-асоціацій, зокрема, щодо реєстрації/зупинення реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування, а також визначались шляхи покращення взаємодії бізнес-асоціацій з територіальними органами ДПС для системного вирішення проблемних питань.

ДПС оперативно реагує на звернення платників податків. Зокрема, використовуються різні формати взаємодії ­– гарячі лінії, контакт-центр, відповіді на запити на отримання публічної інформації тощо. І один з таких форматів співпраці податкової з бізнесом – комунікаційна податкова платформа.

Представники ДПС зазначили, що незабаром при головних управліннях ДПС в регіонах також запрацюють комунікаційні податкові платформи. Новий формат спілкування сприятиме ефективній комунікації з профільними бізнес-асоціаціями та об’єднаннями, пришвидшить вирішення актуальних питань та прийняття відповідних управлінських рішень.

Запрошуємо бізнес-спільноту активно користуватися регіональними комунікаційними податковими платформами за наявності нагальних питань.

***

Читайте також: Бізнес звернувся до ДПС для вирішення проблемних питань реєстрації ПН за лютий-травень 2022 року

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»