• Посилання скопійовано

Місія МВФ приїде для погодження податку на виведений капітал, — Южаніна

Петро Порошенко домовився з главою МВФ про приїзд технічної місії. У рамках цієї зустрічі буде обговорено «долю» законопроекту про податок на виведений капітал

Місія МВФ приїде для погодження податку на виведений капітал, — Южаніна

Незважаючи на те, що активісти та експерти вже відмовляються від боротьби за податок на виведений капітал та переключили свої зусилля на пошук зради, Президент України наполегливо продовжує роботу з МВФ з просування цього законопроекту, - повідомляє Голова Комітету ВРУ з питань податкової і митної політики Ніна Южаніна на своїй сторінці у Facebook.

«Під час переговорів із директором-розпорядником фонду Крістін Лагард Президент домовився про прибуття до України найближчим часом технічної місії МВФ. 

У ході місії з’являться нові можливості опрацювання погодженої редакції законопроекту щодо податку на виведений капітал і, відповідно, можливості для його прийняття.

Тим більше, що разом з активістами ми дійшли розуміння, що в будь-якому випадку не можна було впроваджувати податок з 1 січня 2019 року, адже його успішному впровадженню має передувати чимала підготовча робота з боку Національного банку, Державної фіскальної служби та інших органів виконавчої влади», - йдеться у повідомленні.

Южаніна закликає всіх не втрачати оптимізму.

«Істеричні заяви точно не допомагають рухати справу вперед. Навпаки, і Президентові, і всім прихильникам ПнВК, які продовжують роботу щодо його впровадження, потрібні розуміння і підтримка», - підсумовує вона.

***

Читайте також:

Усі новини на тему>>

Джерело: Сайт Ніни Южаніної

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»