• Посилання скопійовано

Як резиденту Дія Сіті вирахувати відсоток витрат щодо платників ЄП для коригування фінрезультату?

Протягом 2024 року підлягатиме включенню у збільшення фінрезультату сума витрат на придбання резидентом Дія Сіті у платника ЄП протягом звітного року, що перевищує 50% суми витрат за попередній 2023 рік

Як резиденту Дія Сіті вирахувати відсоток витрат щодо платників ЄП для коригування фінрезультату?

ДПС у Львівській області розповідає, що протягом 2024 року підлягатиме включенню у збільшення фінансового результату до оподаткування сума витрат на придбання резидентом Дія Сіті – платником податку на особливих умовах у платника єдиного податку (юридичної чи фізичної особи) протягом податкового (звітного) року, що перевищує 50 % суми витрат за попередній 2023 рік.

Зазначений показник обраховується виходячи із суми витрат, визначених у фінансовій звітності резидентом Дія Сіті – платником податку на прибуток підприємств на особливих умовах (рядок 2285 Звіту про фінансові результати форми 2-М за 2023 рік).

Такі виплати не є об’єктом оподаткування для резидентів Дія Сіті – платників податку на прибуток на особливих умовах.

Джерело: ДПС у Львівській області

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»