• Посилання скопійовано

За скільки днів до закінчення дії ЕЦП користувач може повторно дистанційно сформувати сертифікати?

З метою уникнення помилок при повторному (дистанційному) формуванні сертифікатів за електронним запитом ДПС рекомендує здійснювати таке формування за декілька днів до закінчення строку чинності сертифікатів

За скільки днів до закінчення дії ЕЦП користувач може повторно дистанційно сформувати сертифікати?

Сектор реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Чернігівській області нагадує, що користувач може повторно (дистанційно) сформувати сертифікати за електронним запитом Online або за допомогою програмного забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1» не пізніше дня, що передує дню закінчення строку чинності кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів, отриманих від Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Державної податкової служби України (далі – Надавач).

З метою уникнення помилок при повторному (дистанційному) формуванні сертифікатів за електронним запитом рекомендуємо здійснювати таке формування за декілька днів до закінчення строку чинності сертифікатів.

Повторне (дистанційне) формування сертифікатів за електронним запитом можна здійснити Online на вебсайті Надавача за посиланням: Головна/«Повторне (дистанційне) формування сертифікатів за електронним запитом»/ On-line або за допомогою програмного забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1».

Дистанційно сформувати нові сертифікати зможуть лише ті користувачі, які мають:

  • чинні сертифікати (наприклад, до закінчення строку чинності сертифікатів залишилося декілька днів);
  • незмінні реєстраційні дані (П.І.Б., адреса реєстрації місця проживання, код ЄДРПОУ організації тощо);
  • особистий ключ, який доступний лише користувачу та не є скомпрометованим.

Строк чинності кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів, отриманих від Надавача, становить 2 (два) роки з моменту їх формування.

Джерело: ДПС у Чернігівській області

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»