• Посилання скопійовано

Увага! Е-кабінет може працювати з перебоями з 29 по 31 березня (У ДПС техроботи)

У період з 13 год. 00 хв. 29 березня 2024 року до 09 год. 00 хв. 31 березня 2024 року в Е-кабінеті може бути обмежений доступ до деяких сервісів та інформації про обʼєкти оподаткування

Увага! Е-кабінет може працювати з перебоями з 29 по 31 березня (У ДПС техроботи)

Державна податкова служба України на своєму офіційному сайті повідомила, що у звʼязку з регламентними роботами в інформаційно-комунікаційних системах ДПС у період з 13 год. 00 хв. 29 березня 2024 року по 09 год. 00 хв. 31 березня 2024 року в Електронному кабінеті може бути обмежений доступ до деяких сервісів та інформації про обʼєкти оподаткування.

З чим повʼязані такі технічні роботи, ДПС не вказала, але для роботи в Е-кабінеті доведеться врахувати ці обмеження.

Техроботи у ДП НАІС

Також з 14:00 29.03.2024 Державна судова адміністрація України проводитиме технічні роботи у Єдиному державному реєстрі судових рішень (ДРСР).

У зв’язку з цим тимчасово не працюватиме обмін між Єдиними та Державними реєстрами, створення та функціонування яких належить до компетенції Міністерства юстиції України, та ДРСР. Про час поновлення роботи сервісу буде повідомлено додатково.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»